Σας Ευχαριστώ (08.07.2020)

Σήμερα ξεκινά μια νέα περίοδος προκοπής για την Ελλάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους εσάς που με επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή. Η ευθύνη είναι μεγάλη και η συγκίνηση για την τιμή επίσης. Κάναμε μια εκστρατεία τριών εβδομάδων σε μια από τις πιο δύσκολες και ανταγωνιστικές περιφέρειες της χώρας.

Βασίστηκα στην εθελοντική δουλειά μιας ομάδας πολύ άξιων συνεργατών που πίστεψαν σε μένα, στην αμέριστη υποστήριξη της συζύγου μου και κάποιων καλών φίλων αλλά και σε πάρα πολλούς, που δεν γνώριζα, και γίνανε «πυρήνες» του Καιρίδη σε κάθε δήμο και συνοικία του Βόρειου Τομέα της Αθήνας. Κρατώ με απεριόριστη εκτίμηση τις φιλίες που κέρδισα από αυτή την εκστρατεία. Στο πολύ μικρό αυτό διάστημα πετύχαμε έναν άθλο, αυξάνοντας σημαντικά τους σταυρούς που είχα λάβει στην ίδια περιφέρεια στις ευρω-εκλογές. Τώρα έχουμε πολύ και σπουδαία δουλειά μπροστά μας.

Υπόσχομαι ότι θα πράξω το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσω τις προσδοκίες σας ως βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Αθήνας.

Δημήτρης Καιρίδης
8 Ιουλίου 2019