Επίθεση στο Action 24 από απεχθείς νοσταλγούς της τρομοκρατικής βίας (Evening Report)

YouTube video

Πριν λίγο, ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24 δέχτηκε επίθεση από απεχθείς νοσταλγούς της τρομοκρατικής βίας. Η επίθεση εναντίον ενός μέσου ενημέρωσης βάλλει εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης που είναι το βασικό συστατικό της φιλελεύθερης δημοκρατίας μας. Γι’ αυτό και καταδικάζεται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας.

Προσωπικά, η σκέψη μου είναι κοντά στον Γιώργο Κουβαρά και τη λαμπρή ομάδα που συντονίζει κάθε βράδι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όλους τους άξιους εργαζόμενους του καναλιού της Κυψέλης.

Το Action 24 υπήρξε το τηλεοπτικό μου σπίτι τη δύσκολη περίοδο 2014-2019. Είναι ένα βήμα ορθού λόγου και τεκμηριωμένης πλουραλιστικής αντιπαράθεσης απόψεων που κοσμεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας. Γι’ αυτό και αγαπήθηκε από τους πολίτες της Αθήνας, από τους μετριοπαθείς και σκεπτόμενους συμπολίτες μας που αποτελούν τον ισχυρότερο πυλώνα της δημοκρατίας μας.

Το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό κλίμα βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι. Κάποιοι επιχειρούν να τα εκτρέψουν σε μια αδιέξοδη αντιπαράθεση λάσπης που εκφυλίζει τις αγωνίες των πολιτών για λύσεις στα προβλήματά του. Ταυτόχρονα, πληθαίνουν οι επιθέσεις βίας σε πανεπιστήμια, εφορίες, ΜΜΕ και βουλευτικά γραφεία. Το περιθώριο επιχειρεί να βρει χώρο. Ο κάθε ένας μας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του αλλιώς θα είναι υπόλογος στον ελληνικό λαό και την ιστορία.