Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας, κ. Niko Peleshi, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας εφτά Αλβανών βουλευτών, συνοδευόμενη από την Πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα, κα. Luela Hajdaraga.

Στην αλβανική αντιπροσωπεία συμμετείχε η κα. Anila Denaj, Πρόεδρος της Επιτροπής Φυσικών Πόρων, Υποδομών και Βιώσιμης Ανάπτυξης, ο κ. Vasil Llajo, Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Αλβανίας – Ελλάδας, Μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, ο κ. Pirro Dhima, Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αλβανίας – Ελλάδας, Μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ενημέρωσης του Πολίτη, ο κ. Ivi Kaso, Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αλβανίας – Ελλάδας, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβουλιών Πολιτών, Συνεργασίας και Θεσμικής Εποπτείας, ο κ. Vangjel Dule, Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αλβανίας Ελλάδας, Μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων και ο κ. Ilir Penjavinji, Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αλβανίας Ελλάδας, Γραμματέας της Επιτροπής Εσωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και Μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

Συζητήσαμε ΟΛΑ τα θέματα που απασχολούν τις ελληνικές-αλβανικές σχέσεις, και τα εύκολα και τα δύσκολα, σε πνεύμα ειλικρίνειας και κατανόησης.