Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της βασιλόπιτας και ευκαιρία για όλους μας να ξαναβρεθούμε από κοντά (24.01.2020)

Στις 8 Ιανουαρίου, με οικοδεσπότη τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, κόψαμε την πίτα του Δήμου, σε μία λαμπρή βραδιά, στο μεγαλοπρεπές μέγαρο «Παλλάς» στο Κεφαλάρι, αντάξια της ιστορίας της Κηφισιάς ως του εμβληματικού βόρειου προαστίου της πρωτεύουσας.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου, μας υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, Κυριάκος Μαρτάκης, για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης. Η Νέα Ερυθραία χτίστηκε από πρόσφυγες από τη μικρασιατική ακτή και η Ένωση συμβάλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης του προσφυγικού Ελληνισμού.

To βράδυ εκείνης της Κυριακής, ακολούθησε η πίτα της ΔΗΜ.ΤΟ Χαλανδρίου την οποία διοργάνωσε η δυναμική Πρόεδρος της Τοπικής, Χριστίνα Πατρικάκου, σε μία θερμή βραδιά με πολύ κόσμο.

Στις 15 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η 35η Απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων «Μπότση». Η αξιόπιστη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα της ελευθερίας όλων μας και τα βραβεία έχουν ως σκοπό να αναδείξουν εκείνους και εκείνες που άξια την υπηρετούν. Ανάμεσα στους φετινούς βραβευθέντες, πολλοί φίλοι και φίλες, με πιο αγαπημένη την Ιωάννα Μάνδρου, που έχει ταυτιστεί με το δικαστικό ρεπορτάζ χρόνια τώρα.

Τέλος, στις 18 Ιανουαρίου, με οικοδεσπότες τους Διονύση Γεωργιόπουλο, Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Κηφισιάς και Σπύρο Αβραμάκο, Πρόεδρο της Β4 ΝΟΔΕ, κόψαμε μια ακόμα πίτα.