Η Επιτροπή Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Αθήνα

Χθες, υποδεχθήκαμε στη Βουλή την Επιτροπή Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης με συναδέλφους βουλευτές από τα 46 κράτη μέλη του Συμβουλίου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και εθνικά χρήσιμο, την ώρα που η Τουρκία επιμένει στην εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού και οργιάζει η προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας από διάφορους κύκλους, να προβάλουμε τις ελληνικές θέσεις, με επιχειρήματα και αποδείξεις, στο ανώτατο, κατά το δυνατόν, επίπεδο, όπως, κατ’ εξοχήν, είναι το Συμβούλιο της Ευρώπης, που αποτελεί τον θεματοφύλακα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην ευρωπαϊκή μας ήπειρο.

Η πρωτοβουλία για τη συνεδρίαση τους Επιτροπης στην Αθήνα ανήκει στον δραστήριο Πρόεδρό της, καλό συνάδελφο και συνοδοιπόρο στη Βόρεια Αθήνα, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Στη φωτογραφία (από δεξιά) με τη τη Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη, γενική γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, βουλευτή Ροδόπης, τον Νίκος Τορναρίτης, βουλευτή Λευκωσίας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ και τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, βουλευτή Λευκωσίας και αναπληρώτρια Πρόεδρο του ΔΗΚΟ.