Ο Δημήτρης Καιρίδης για το αμετάφραστο της Republika Makedonjia: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγη αρθρου: www.newsit.gr

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε σχολιάζοντας μια δήλωσή του από τον Ιούνιο του 2018, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καιρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Δημήτρης Καιρίδης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «έκοψε, έραψε και κυκλοφόρησε ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων με το οποίο διαστρεβλώνει πλήρως μια δική μου πολύ επικριτική προφορική τοποθέτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών». Πρόκειται για μια τοποθέτηση που είχε κάνει ο νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής σε εκπομπή του Action 24, στις 12 Ιουνίου 2018.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καιρίδης δίνει και την απομαγνητοφώνηση των όσων είχε πει για το θέμα της ονομασίας της (νυν) Βόρειας Μακεδονίας.

Όλη η ανακοίνωση του Δημήτρη Καιρίδη

Μέσα στην αγωνία του ο Σύριζα επιλέγει να επιτεθεί στο πρόσωπό μου, ακολουθώντας τις γνωστές μεθόδους της παραποίησης και της διαστροφής. Την περασμένη Πέμπτη, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για την Ευρωβουλή, μου επιτέθηκε πρώτη η Αυγή. Την Παρασκευή, σειρά πήρε το Documento. Και στα δυο απέστειλα εξώδικες οχλήσεις για να ανασκευάσουν, χωρίς, μέχρι στιγμής, να το πράξουν. Χθες, Κυριακή, ακολούθησε ο ίδιος ο Σύριζα και τα συνεργαζόμενα ΜΜΕ του, όπως η ΕΡΤ 1.

Η μισή αλήθεια φωτίζεται πάντα από την άλλη μισή κρυμμένη αλήθεια. Με επιλεκτικό τρόπο, αποσπασμένα και αποσπασματικά, ο Σύριζα έκοψε, έραψε και κυκλοφόρησε ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων, με το οποίο διαστρεβλώνει πλήρως μια δική μου πολύ επικριτική προφορική τοποθέτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έκανα στην εκπομπή «Evening Report» του Γιώργου Κουβαρά, στο Action 24 TV, στις 12 Ιουνίου 2018, όταν και μόλις είχε διαρρεύσει μέρος της συμφωνίας. Ψαλιδίζοντας την αλήθεια, ο Σύριζα επιχειρεί να μου αποδώσει πράγματα που δεν πιστεύω.

Πηγή άρθρου: www.newsit.gr

YouTube video