Για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοσκοπήσεις “πέφτουν έξω”, τα ΜΜΕ είναι “πληρωμένα” και, γενικά, όλοι φταίνε

Ήρθαν οι γιορτές. Η Βουλή έκλεισε. Όμως, εγώ, μαζί με άλλους συναδέλφους, οφείλω να συντάξω το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανατρέχοντας στις εκατοντάδες σελίδες των καταθέσεων και του υπόλοιπου υλικού αγανακτώ.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοσκοπήσεις “πέφτουν έξω”, τα ΜΜΕ είναι “πληρωμένα” και, γενικά, όλοι φταίνε, εκτός από τον ίδιο, που παραμένει καθηλωμένος. Καμία αυτοκριτική. Μόνο στοχοποίηση και αντι-συστημισμός. Το 2019, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει – κρυφά – συγγνώμη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της MRB, Δημήτρη Μαύρο, για τις επιθέσεις του εναντίον των δημοσκόπων. Δύο χρόνια μετά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανήλθε “δυναμικά”, στοχοποιώντας και πάλι, ελλείψει άλλων επιχειρημάτων, δημοσκόπους, δημοσιογράφους και γενικά το “σύστημα”.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις μου στην Εξεταστική Επιτροπή “για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος”, που δίνουν μια γεύση του πως αντιλαμβάνεται τους θεσμούς ο ΣΥΡΙΖΑ.

YouTube video