Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γ. Χατζηθεοδοσίου

Συνάντησα σήμερα τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο του Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Συζητήσαμε για την οικονομία και την αντιμετώπιση μιας σειράς προκλήσεων όπως για παράδειγμα την έλλειψη εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Ε.Ε.Α:

Συνάντηση με τον Βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών ΝΔ, κ. Δημήτρη Καιρίδη, είχε την Πέμπτη 18/11/2021 ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στα γραφεία του Ε.Ε.Α.

Οι κ.κ. Χατζηθεοδοσίου και Καιρίδης είχαν μια ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην οικονομία και την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στις προκλήσεις της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και του κύματος ανατιμήσεων.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ ενημέρωσε τον κ. Καιρίδη για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, μετά τη 10ετή οικονομική κρίση και την πανδημία, καθώς και για τις στοχευμένες προτάσεις της επιμελητηριακής κοινότητας για την αντιμετώπισή τους.

Ο βουλευτής της ΝΔ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το επιχειρηματικό περιβάλλον, και ιδιαίτερα για τις ανάγκες εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού.