Συζήτηση στον Μαραθώνα

Χθες, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Μαραθώνος, Στέργιου Τσίρκα και του Αντιδημάρχου, Ευάγγελου Κυπαρίσση, μίλησα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την Τουρκία και την Ελλάδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και οι ερωτήσεις των πολιτών πολλές – όπως άλλωστε αρμόζει σε μία συζήτηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα, σε μία δύσκολη και πιεσμένη περίοδο. Ευχαριστώ τους πολίτες του Μαραθώνα για τη φιλοξενία και τη συμμετοχή τους. 

Για μένα, η επίσκεψη στον ιστορικό τόπο του Μαραθώνα, σε μια καλοκαιρινή βραδιά που τόσο απλόχερα ξέρει να χαρίζει η γη της Αττικής και, κυρίως, η επαφή με ενεργούς πολίτες που επιδιώκουν τον γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο μου ανανέωσε τη χαρά της πολιτικής. 

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γεώργιος Βλάχος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευρώπη Κοσμίδη, η  Ά επιλαχούσα Βουλευτής Αν. Αττικής, Βάσω Κόλλια, η Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ανατολικής Αττικής, Βανίτα Σωφρόνη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μαραθώνος, Δημήτρης Κλεφτάκης και ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαραθώνα, Γιάννης Πέππας.