Διαδικτυακή συζήτηση με τη Μαρία Ευθυμίου

1821. Τομές και συνέχειες – η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου αποτιμά την ιστορική επέτειο

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00, ο Δημήτρης Καιρίδης θα συντονίσει μία διαδικτυακή συζήτηση της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, με προσκεκλημένη ομιλήτρια τη Μαρία Ευθυμίου, Καθηγήτρια Ιστορίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η χαρισματική αφηγήτρια της παγκόσμιας και ελληνικής ιστορίας, θα αναλύσει τις σημαντικές τομές της ιστορίας του Ελληνικού Κράτους από την επανάσταση του 1821, την ίδρυση και τα πρώτα χρόνια πορείας του έως σήμερα, αναδεικνύοντας τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του παρελθόντος αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Αυτή θα είναι η δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, η οποία συμμετέχει στον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Πολιτιστικής Εταιρείας www.culturalsociety.gr και τη σελίδα στο Facebook @PolitistikiEtaireia αλλά και από τη σελίδα Facebook του Δημήτρη Καιρίδη – Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis