Δεν θα μπουν πλευρικά διόδια στον κόμβο της Βαρυμπόμπης και δεν θα γίνει ο ανισόπεδος κόμβος

Δεν θα μπουν πλευρικά διόδια στον κόμβο της Βαρυμπόμπης και δεν θα γίνει ο ανισόπεδος κόμβος

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μπουν διόδια, καθώς κι ότι δεν θα γίνει ο ανισόπεδος κόμβος στη Βαρυμπόμπη, έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ανέδειξε την πολιτική υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του κόμβου της Βαρυμπόμπης.

Ο κ. Καραμανλής εξήγησε ότι η Κυβέρνηση έδωσε τριετή αναστολή στην υλοποίηση των πλευρικών σταθμών διοδίων των κόμβων Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, καθώς και του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Σχηματαρίου, ενώ παράλληλα προχωρά τις διαδικασίες για το νέο σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων, όπου θα υπάρχει η λεγόμενη αναλογική χρέωση.

Όπως είναι γνωστό, συναντήθηκα κατ’ επανάληψη με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, τον Υπουργό Kostas Karamanlis και τον Υφυπουργό Giorgos Karagiannis, τον Δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, το προεδρείο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου “O Κηφισσός”, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς αλλά και τους κατοίκους των Αδαμών Κηφισιάς, για την επίλυση του ζητήματος που δημιουργήθηκε. Η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών απαντά στις ανησυχίες των κατοίκων και επιλύει το ζήτημα.

Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών: https://bit.ly/3vaEQDR