Δήμος Φυλής

Eίχα την χαρά και την τιμή να είμαι ο κεντρικός ομιλητής σε αντίστοιχη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ του Δήμου Φυλής, στο Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια. Πριν την κοπή της βασιλόπιτας, μίλησα στους προσκεκλημένους για την εξωτερική πολιτική μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα. Όπως διαπίστωσα και στο πρόσφατο ταξίδι μου στις ΗΠΑ, ποτέ άλλοτε η εικόνα της Ελλάδας διεθνώς δεν ήταν καλύτερη. 

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ, Μαρίνο Σαρλά, για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, και τον άξιο Δήμαρχο Άνω Λιοσίων, Χρήστο Παππού, που φιλοξένησε την εκδήλωση και, φυσικά, τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα και έστειλε μήνυμα νίκης από τη Δυτική Αττική! 

Στη συνέχεια, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες του Δήμου Φυλής καθώς και για το σπουδαίο έργο που γίνεται σε μια περιοχή, της οποίας η συνεχής αναβάθμιση είναι και πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας.  

To Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής εδώ