Άλλη μια δύσκολη νύχτα…

Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών αλλά και κατοίκους της περιοχής, οι πληροφορίες που κατάφερα να συλλέξω (και να μεταφέρω αρμοδίως) για την κατάσταση στην περιφέρεια, όπως διαμορφώνεται μέχρι πριν λίγο, έχουν, με κάθε επιφύλαξη καθώς τα πράγματα αλλάζουν από ώρα σε ώρα, ως εξής:

Στους Δήμους Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης φαίνεται πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Στην Αγία Παρασκευή υπήρχε η διαβεβαίωση από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι έως αργά το απόγευμα θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες και στα τελευταία σημεία.

Στο Μαρούσι ο Δήμος ζήτησε να του διατεθεί ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα στις περιοχές Αγ. Νικολάου και Νέας Λέσβου.

Στην Πεύκη δεν έχει ρεύμα στην οδό Δημοκρατίας 51-53 καθώς και οι οδοί Π. Μελά και Παρμενίδου.

Στον Χολαργό χωρίς ρεύμα είναι οι οδοί Μέτωνος, Χίου, Κρήτης και στου Παπάγου η Αλεβιζάτου και η Βερσή.

Στο Ψυχικό χωρίς ρεύμα παραμένουν η Αφαίας, Ήρας, Δρόση, Άρκτου, Αθανασιάδου, Β. Παύλου, Δόλασικ, Έρσης, Σολωμού, Παπαδιαμάντη, Δημοκρατίας.

Στα Βριλήσσια σε κάποιες κατοικίες δεν έχουν όλες τις φάσεις (δεν λειτουργούν όλες οι συσκευές).

Στον Δήμο Πεντέλης υπάρχουν ακόμη διακοπές ρεύματος και αναφορές σημείων υψηλής επικινδυνότητας για πρόσκληση πυρκαγιάς λόγω εκτεθειμένων και αφύλακτων καλωδίων, οικογένειες με ασθενείς με ΧΑΠ και συγκεκριμένα στις παρακάτω οδούς. Στα Μελίσσια: Ηρώων Πολυτεχνείου, Αρτέμιδος, Ομήρου, Λεωφόρου Πηγής, Αγίας Μαρίνας, Άρεως, Λήμνου, Μαραθώνος, Διονύσου, Αφροδίτης, Αθηνάς, Αλαμάνας, Καλαβρύτων, Κορυτσάς, Παπάγου, Ερμού, Τροίας, Ελευθερίου Βενιζέλου, Σωκράτους, Ανδρέα Παπανδρέου, Σερίφου & Παπανδρέου, Ολύμπου, Διός, Ιφιγενείας & Αυλίδος, Σμύρνη, Ηροδότου & Πλάτωνος, Ιπποκράτους & Πλάτωνος, Μήλου, Ποσειδώνος, Αισχύλου & Αλκιβιάδου, Διός, Ηφαίστου, Ηρώων Πολυτεχνείου 39 Α’ Πάροδος. Επίσης, έχει κοπεί μια ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ στην οδό Μπιζανίου & Σαρανταπόρου. Στην Πεντέλη: Αγίου Γεωργίου, Κωλέττη, Γλάδστωνος, Αναστασίου Σκούφου, Αγ. Τρύφωνος & Μεσολογγίου (ασθενής με ΧΑΠ), Ξηρομέρου & Κρυστάλλη (ασθενής με ΧΑΠ). Στη Νέα Πεντέλη, Κιλικίας, Νικαίας, Αντιοχείου, Ιπποκράτους, Πλάτωνος.

Στο Χαλάνδρι οι οδοί Αδριανού, Ματρόζου, Μικροπούλου, Τεμπών, Παρνασσού, Πλαταιών, Ηλίου, Θέμιδος, Αριστείδου και Χαϊμαντά.

Αυτή την ώρα, συνεργεία της Πυροσβεστικής, των ΕΜΑΚ, του Στρατού και ιδιώτες επιχειρούν στην Εκάλη, την Πολιτεία και σε άλλες περιοχές του Δήμου Κηφισιάς και αλλού κόβοντας δένδρα ώστε στη συνέχεια ο ΔΕΔΔΗΕ να μπορέσει να ξαναδώσει ρεύμα. Δυστυχώς, για τέταρτη νύχτα κάποιοι συμπολίτες μας θα κοιμηθούν στο κρύo.