Με τους Υπουργούς Άμυνας και Υποδομών

Μετά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην ολομέλεια σήμερα το πρωί για το ζήτημα της αντιμετώπισης του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης, συμμετείχα στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Παραγωγής και Εξωτερικών για τον νέο νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συζητήσω με δυο καλούς φίλους, τον Υπουργό Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος (παιδικό φίλο από την Καβάλα) και τον Υπουργό Υποδομών Kostas Karamanlis (φίλο από τις μεταπτυχιακές σπουδές μας στη Βοστώνη).

Με τον Κώστα θα συνομιλήσουμε διαδικτυακά τη Δευτέρα το βράδυ. Με τον Νίκο στις αρχές Απριλίου για τα εξοπλιστικά και την αμυντική μας θωράκιση.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι, κατά την ομιλία του στην επιτροπή, ο Κώστας Καραμανλής πήρε αποστάσεις (για μια ακόμα φορά) από κάποιους που θέλουν να εμφανίζονται ως γνήσιοι εκφραστές της παράταξης με μόνο στόχο να τη βλάψουν. Ο Κώστας έχει το μοναδικό προνόμιο να μιλά όχι ως “καραμανλικός” (όπως κάποιοι θέλουν να εμφανίζονται, όπως υπονόησε) αλλά ως Καραμανλής.